Företagshemsidor.se

Nystartserbjudande -50%! Endast 5000kr per hemsida fram till årsskiftet.

Nystartserbjudande -50%! Endast 5000kr per hemsida fram till årsskiftet.

FAQ

Hem / FAQ

Oavsett vad för hemsida du vill att vi ska bygga åt dig så kostar det 10 000kr ex moms. Fakturering sker när hemsidan är klar, alltså inom 2 arbetsdagar.

Om du trycker här så kan du se vad du kan förvänta dig när du låter oss bygga din hemsida. Vi jobbar med mallar och på detta sätt ser du redan från start när du väljer vilken design du vill ha för din hemsida, hur resultatet kommer att bli. Din hemsida kommer ha exakt samma design som designförslagen vi skickar till dig.

Din hemsida är lanserad och klar inom 1-2h arbetsdagar.

Som standard är texter och bilder inget vi ordnar för er. Men om du väljer vår tilläggstjänst ”text & bild” så fixar vi detta åt dig. Vi anser att det oftast är bäst när kunden och ägaren av företaget vi gör hemsidan åt skriver texterna eftersom ni vet exakt hur ert företag jobbar och fungerar.

Vi erbjuder serviceavtal från 250 kr / månad. I serviceavtalen ingår uppdateringar av tillägg, uppdateringar av teman, felsökning och allt som krävs för att hålla din hemsida levande för alltid.

Domän & webbhotell ordnas av dig som kund. Vi rekommenderar one.com och kan ordna med en rabattkod vilket ger dig 10% billigare kostnad första året.

Låt oss bygga
Din hemsida

Vi skapar vackra och värdegivande hemsidor – Snabb, Enkelt och Billigt.

Rulla till toppen